Route

Het idee om vanuit Nederland weg te rijden naar het zuiden, met je eigen auto, tot je niet meer verder kunt had voor ons iets magisch. De onbekendheid, ongereptheid en diversiteit van Afrika spraken ons aan; van eeuwenoude pyramides in Egypte en Soedan tot safari in Kenia en Tanzania; van rode zandduinen en canyons in Namibie tot de prachtigste stranden van Lake Malawi en Zanzibar.  En elke keer (ca. 10 keer in Afrika)  het ervaren van cultuurverschil wanneer je de grens over steekt.

Helaas is het momenteel behoorlijk onrustig in Egypte en volgen we het nieuws op de voet. Daarom hebben we besloten om te starten met de relatief veilige Afrikaanse landen: bottom up dus. Hieronder een kaartje wat een idee geeft van de route. Met name in het bovenste deel (vanaf Kenya) zou nog wel eens wat kunnen veranderen in de komende maanden:

2 thoughts on “Route

  1. We wensen jullie een fantastische reis. En wat zal het heerlijk zijn om jullie ouwe beessie terug te zien daar in Kaapstad! Duimen dat het in het noorden rustig wordt of blijft zodat jullie helemaal naar huis kunnen rijden. Toy, toy, toy…

Leave a Reply